De taxi staat voor

Wilt u na een mooie avond comfortabel naar huis? Zorgeloos uw vlucht halen zonder parkeerkosten? Of heeft u midden op de dag een belangrijke afspraak in het ziekenhuis? Over het vervoer hoeft u zich in elk geval geen zorgen te maken.

Rolstoeltaxi’s en zakelijk vervoer voor iedereen

Ziekenvervoer

Heeft u een afspraak in het ziekenhuis? Wij verzorgen zittend ziekenvervoer voor verschillende zorgverzekeraars in de plaatsen Almkerk, Andel, Giessen, Sleeuwijk, Uitwijk, Waardhuizen en Werkendam.

Rolstoeltaxi
Ook hebben we verschillende rolstoeltaxi’s, voorzien van vastzetmiddelen. Taxi Bron brengt u voor elke afspraak naar het ziekenhuis en zet u naderhand weer veilig thuis af.

Bestel hier uw taxi

Leerlingenvervoer

Kan uw kind niet lopend of fietsend naar school? Taxi Bron heeft ook leerlingenvervoer uit de gemeente Aalburg. Uw kind wordt thuis opgehaald, naar school gebracht en weer veilig thuis afgezet.

Bestel hier uw taxi

Luchthavenvervoer

Fijn! Eindelijk vakantie. Maar hoe gaat u naar het vliegveld? Taxi Bron uit Giessen haalt u op en brengt u naar de luchthaven.

Opstapplaats
Gaat u niet vliegen, maar met een bus op reis? Taxi Bron brengt u ook naar de vaste opstaplocaties van uw touringbus. 

Bestel hier uw taxi

Zakelijk vervoer

Heeft u meer nodig dan de standaard luxe van een auto? Voor zakelijke contacten en directieleden huurt u een chique auto met chauffeur in de regio Woudrichem en Werkendam. Wij rijden hoofdzakelijk in een Seat Alhambra. U komt goed voor de dag met zakelijk vervoer van Taxi Bron.

Bestel hier uw taxi